teknokolik 

kapat
  1. şişli, kadıköy ve internet mağazaları bulunan, teknokart sahiplerine ki her müşteriyi bu kategoriye herhangi bir başvuru yapmadan dahil etmelerini hala çözemedim, piyasanın altında fiyatlarla teknolojik ürünler satan teknoloji firması...

--spoiler--
    http://www.teknokolik.com.tr/
    --spoiler--
    #2652604 (mevlo, 02.12.2007 01:25 ~ 01:26)
  2. tekno müziği çok sevenlere de denilebilir. *
    #2652615 (hendrix, 02.12.2007 01:29)

© 2008 - uludağ sözlük

teknokolik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teknokolik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teknokolik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kolada gecesi yaratiklari » tarcin ve arkadaslari » saygi hak edilmez kazanilir » ihtimal » arama motoru » kemcuk agizli » yarak kafali » mustafa » kujata » bobby tatketcap » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » post travmatik stres bozuklugu » uyakli cagrisim » jamall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » cingirakli top » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » ali yildirim » carmageddon 2 carpocalypse now » zeka » radyo limon » bakkal insani » ne olacak bu sagin kompleksi » gergeften pota yapip basketbol oynamak » ozgu namal » i love this game » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » varsani » basimi ortuyorum beynimi degil