teknikleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiz tavlamama teknikleri
  2. dolandirma teknikleri
  3. cakma teknikleri
  4. iskence teknikleri
  5. kiz tavlama teknikleri
  6. ileri x teknikleri
  7. aikido teknikleri
  8. pazarlama teknikleri
  9. oyunculuk teknikleri
  10. msn de cam actirma teknikleri

© 2008 - uludağ sözlük

teknikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teknikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teknikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baslik silindigi icin silinen entry » yalcin kucuk » ayelet zurer » incesaz » tencereyi ocakta unutmak » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » leonce ile lena » rafineri » no air » deniz fenerini unutmayin » kime derler sana derler » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » bir sifat olarak kazim » 22 inci yuzyil » guillermo ochoa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlar vadisi pusu giray » icim urperdi valla » haris alexiou » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » solo testte 15 piyon birakmak » extended substance » her turlu tip alaninda uzman anne » zafer oger » ben hep kendime cikan bir yokustum » ak akcenin kara gun icin olmasi » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » sener eruygur » turkan soray » ask karartir » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici