tekme tokat 

kapat
  1. ozellikle delikanlı kardeslerimizin begenmedikleri canlı yada cansızlara elleri ve ayaklariyla butun negatif yuklerini bosaltmalari eylemine kısaca verilen kelime grubudur. ornegin : anam avradim olsun iki yumruk bi degme cikardim ki tekme tokat daldim, allahini sasirdi serefsizin oglu. bi daha gupe dagiyomu gulaana bak.
    #1030531 (reun 7, 21.12.2006 02:22 ~ 02:23)
  2. Kavgaya ramak kala, acaba tekmemi atsam yoksa tokatmı atsam sorularınına bir kaç saniyede cevap bulamayan kişinin tekme ve tokatı ayna anda atma girişimi.Bu saçma girişimin sonucunda muhtemelen tek ve düzenli bir yumruk yenir.
    #3254345 (babili, 10.04.2008 17:30)

© 2008 - uludağ sözlük

tekme tokat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tekme tokat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tekme tokat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarisinlar coktur bunu bilmeyen yoktur » yikik » ceyda baksbaniogullari » marx i marks diye yazmak » mahalle maci kurallari » iki genc kizin romani » ola toivonen » iki buyuk nimetim var biri aptulla biri fettulla » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » direksiyon sinavina araba surerek gitmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games