teklif 

kapat
  1. yapılması istenen rica, istek, öneri, önerme.
    (bkz: teklif etmek)
    (bkz: teklif var israr yok)
    #275922 (asiti kaçmış kola, 24.05.2006 22:28 ~ 22:29)
  2. borçlar hukukunda; teklif, "icap" kavramıyla ifade edilir.
    #3838186 (oteki turkiye, 19.08.2008 05:19)

© 2008 - uludağ sözlük

teklif başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teklif ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teklif nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fasizm » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » ekolali » fifa 09 » indian » yar bana varmadi » tip fakultesi ogrencisiyim » melissa panarello » katarsis » goztepe » abla kardes diyaloglari » cimbom » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » yemek yemeyince karnim acikiyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » ilkokulun vazgecilmezleri » makyo » abberline » bana felsefe yapma ne olur » yaran kisisel iletiler » necrofili » hand in glove » ahmed yasin » the ship song » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » hic bizimkini yediniz mi » kudret cengiz » asr i saadet jargonu » arjen robben