tekken yan gelip yatma yeri degildir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yat yan gelip yatma yeri degildir
  2. j15 yan gelip yatma yeri degildir
  3. moderatorluk yan gelip yatma yeri degildir
  4. yatak yan gelip yatma yeri degildir
  5. cankaya yan gelip yatma yeri degildir
  6. basbakanlik yan gelip yatma yeri degildir
  7. moderasyon yan gelip yatma yeri degildir
  8. sozluk yan gelip yatma yeri degildir
  9. tbmm yan gelip yatma yeri degildir
  10. bu makamlar yan gelip yatma yeri degildir

© 2008 - uludağ sözlük

tekken yan gelip yatma yeri degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tekken yan gelip yatma yeri degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tekken yan gelip yatma yeri degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » mustafa karasu » stifler » libido azalmasi » youtube vs akp » yakisikli gosteren ayna » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » diazem » isletme » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » beat » rusya borsasi » the midnight meat train » gergeften pota yapip basketbol oynamak » munchausen sendromu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » protect the skin you are in » fabala » ekt » spor tirmanis » enkontinans » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » amsterdam » salo o le 120 giornate di sodoma » kari isterem » enkoherans » matematik fikralari » pazartesi sendromu » necirvan barzani » biralem » indian