tekirdag 

/ 3
kapat
  1. köftesi ve rakısı ile ünlü güzel şehirlerimizden biri. şarabı da enfestir *
    #2843457 (fransiz kaldim, 15.01.2008 22:11)
  2. 1 haftadan fazla kalındığında yapabilecek hiçbirşey bulunamadığında sıkıntıdan kafayı yemenize sebep olabilecek trakya şehri.
    #3027230 (Ceyzac, 18.02.2008 23:43)
  3. emekli olduktan sonra yerleşilecek yegane sehir. Buyuk sehir keşmekeşinden uzak, ama butun imkanlara sahiptir. Emekli olup, denizi goren buyuk balkonlu yada teraslı bir ev alıp, balkonunda mangal yaparken rakını yudumlayacaksın ve o yaşa kadar çektiğin çilelere lanet edip mutlu olacaksın.
    #3066437 (hellblazer, 27.02.2008 17:29)
  4. denize kıyısı olan tek batı trakya ili. genelde batı trakya insanının günü birlik deniz keyfi yapmaya geldiği yer.
    #3681341 (karavana sam, 18.07.2008 11:09)
  5. her gelen yeni belediye başkanının ilk iş olarak sahilini doldurmaya başladığı şehirdir. bu sahil uzar da uzar bakalım nereye kadar. Hoştur sakin ve sessizdir imkanım olsa yaşamak istediğim şehirdir. Üniversite yada gençliğimin kahramanıdır kendileri.
    #3897224 (LocK, 31.08.2008 18:47)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

tekirdag başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tekirdag ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tekirdag nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» silivrideki yazlik siteler » ale » surudenayrilanidealistkuzu » via port » uc aynali kirk oda » besiktasliyim sigara iciyorum » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » parayi bulunca nick degistirmek » istifa konusmasi » ug » disko krali » zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » pizza hut » pilsener » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pomodoro » welcome to the machine » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » girdinin yarattigi etki » sohodo » chazsmyr dhuunyl » gobekli » muhalefetten destek istemek » hinterland » hilmi ozkok » sirince » ilk once kim istifa edecek » demokratik toplum partisi » oz » google 2001