tekirdag namik kemal universitesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. namik kemal universitesi
  2. namik kemal
  3. namik kemal koprusu
  4. namik kemal boya
  5. namik kemal muzesi
  6. namik kemal stadi
  7. namik kemal mahallesi
  8. namik kemal in tiyatrolari
  9. namik kemal zeybek
  10. vatan ve namik kemal

© 2008 - uludağ sözlük

tekirdag namik kemal universitesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tekirdag namik kemal universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tekirdag namik kemal universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaderimin cv si » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » ebay » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » fc oranges » ask genclestirir » age of mythology the titans » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » ulu tv icin program onerileri » iste kuku kuku geldim » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » italiano » tovarlak » thinking substance » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kucuk kizlari gorup uzulmek » it won t be long » alternatif var misin yok musun diyaloglari » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » dusunce gucuyle klavye kullanmak » agzini cart diye yirtarim » matrixxx » the beatles » cesedin bogazina corap baglamak » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » ozru kabahatinden buyuk » bininci entry » ask incitir » bos beles entryler