tekerrurden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tarih tekerrurden ibarettir
  2. hainler icin tarih tekerrurden ibarettir

© 2008 - uludağ sözlük

tekerrurden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tekerrurden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tekerrurden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ebay » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » rosetta tharpe » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » hayatin cekilecek cile olmamasi » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » ilk hava gemisi » sozcu » kullenen ask » susannah york » what the fuck is that » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » seri eksi oy veren ibne » mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanimadigin kizi msn e eklemek » ben hep kendime cikan bir yokustum » yillara gore kahvalti aliskanliklari » altinci nesil yazarlar » dibi dibi rek » bir boka benzemeyen minimal siir » cuneyt arkin vs polat alemdar » ucak » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » kaynima kaydim » siz de mi seriatcisiniz be » sucuklu yumurta yemenin faydalari » tencereyi ocakta unutmak » i guess you re right » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim