tekerine comak sokmak 

kapat
  1. Birinin yolunda giden işini engellemek, aksatmak gibi davranışlarda bulunmak.
    #1932245 (dabaddah, 14.07.2007 14:53)
  2. bu tekere çomak sokmayın (bkz: abdurrahman boztaş)
    #1932253 (muhterem fil, 14.07.2007 14:54)
  3. (bkz: yoluna taş koymak)
    #1932262 (DeWe, 14.07.2007 14:55)

© 2008 - uludağ sözlük

tekerine comak sokmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tekerine comak sokmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tekerine comak sokmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » eski sevgiliye sokayim sana bir sey olmasin » verememe sendromu » barack obama vaadleri » tembellik » bana felsefe yapma ne olur » facebook » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » kitabevi » sizofreni » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » psikasteni » 2008 kuresel ekonomi krizi » mutlu olmak icin » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » altay ozerk cumhuriyeti » serefsiz diferansiyel denklemler » konusmadan sacmalayabilen insan modeli » isin karaca » black tooth » guitar asylum » babylon » kompulsiyon » venividivici » radyo uludag » id » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » hilary hahn » goran bregovic