teker teker 

kapat
  1. rashit'in yeni albümünün ilk parçası,klipte çekti.
    #223480 (sleepless, 09.05.2006 09:52)
  2. rashit'in en nihayet patladığı şarkı. dinazor'un yerini alır mı bilinmez ama güzel şarkı olmuş, klipte fena değil. sözleri su sekilde;

bir mucize bekliyorsan
    gerçekten de ihtiyacın olmalı
    ve kaybetmeye deger
    her seyi bile bile ugrunda

teker teker
    gecer otoban çizgileri
    teker teker
    denemeden bilemezsin kaybetmeyi
    teker teker
    gecer otoban cizgileri

kanlarımız içinde dolaşan
    dünyaya emanet bedenler varken
    bu son durakta bekliyorsun neden
    daha cok tüketeceğimiz aşklar varken

teker teker
    gecer otoban cizgileri
    teker teker

bu rutubet beni mahveder
    soguk iliklerime kadar işledi
    insanların sevgiden yoksun merhametsizliği
    sökülüp atılmış yedek parca kalpleri

teker teker
    gecer otoban cizgileri
    teker teker
    #358180 (montajelemani, 19.06.2006 15:34)
  3. rashit'in gaz şarkısı. her dinlediğimde gaza geliyorum....
    #770366 (zerkone, 24.10.2006 17:38)
  4. avaz avaz söylenesi, ayrıca oguz taktak a hasta olduğum bir klibe sahip şarkı. tellerden gözlerini belertip belertip bağrınmıyo mu, tebrik ederim. *
    #3152331 (beat, 17.03.2008 04:59)
  5. muhteşem rashit şarkısı. tepine tepine söyleyince feci bi rahatlık yayılıyor bünyeye, rahatlamak için birebir. severek dinliyoruz.
    #3325664 (uretim cini, 27.04.2008 14:45 ~ 28.04.2008 08:35)

© 2008 - uludağ sözlük

teker teker başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. teker teker ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teker teker nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hatirla sevgili » bugun ise gitmesem » ceren isimli kizlarin esmer olmasi » marmaris magic life » universite kazanamamis ergen bunye ezikligi » dunyanin en mutevazi adami » siradan insanlara tahammul etmek » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » sozlukte ahkam kesen ucuncu sinif blog yazari » alone with everybody a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games