tekel bayisine hayirli isler demek 

kapat
  1. Şaşırmış, alışkanlıklarını bir an değiştirememiş, nerde kime ne dediğinin farkında olmayan kişi söylemi.
    Sigara almak için market aranır ama etrafta market yoktur. Tekel bayi vardır. Yine şaşırarak bismillah ( ! ) denir dalınır tekel bayisine. Bir adet sigara alındıktan sonra satıcıyla göz göze gelinir bütün samimiyetle " Hayırlı işler" denir. Şaşkın bakan iki çift göz. Şimdi ne kadar iyi bir dilek olsada bu iyi dileğin söyleneceği yer var söylenmeyeceği yer var. işte insanoğlu marketten, kasaptan, berberden çıkınca "Hayırlı işler" demeye alışmışsa bu tür yerlerde afallıyor, alışkanlıklarını terk edemiyor. Şaşkın bakışlar, aptal sırıtmalar ve "ben ne dedim lan" demeler eşliğinde sigara içilir. Bünye kendine gelir. * *
    #3710015 (ben bir garip yazarim, 23.07.2008 22:24 ~ 22:25)
  2. (bkz: genelev çıkışı hayırlı işler demek)
    #3710187 (replica, 23.07.2008 22:52)

© 2008 - uludağ sözlük

tekel bayisine hayirli isler demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tekel bayisine hayirli isler demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tekel bayisine hayirli isler demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» at avrat braveheart » transatlantik egilimler » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » blogger » tirto » oteki » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » aguero vs messi » cihan haspolatli » yeyismek » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » m m m » bayramda aragonesin elini opmek » nubuntu » kufretmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » 0 533 748 32 54 » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » istifa konusmasi » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » cogu gitti azi kaldi » cok efendi bir adam olmak » hal yamano » pes 2009 beta » ali sami yen cehennemi » anatolianrock » galatasaray a on libero adaylari » sozlukteki koylu dusmanligi » 12 imam orucu