tek 

kapat
  1. sayısal bir lik ifade eden turkce kelime.
    (sosyoklon, 09.02.2006 18:51)
  2. turkiye elektrik kurumu nun kısaltması.
    (sosyoklon, 09.02.2006 18:52)
  3. çift olmayan
    (ferrole, 09.02.2006 18:56)
  4. (bkz: tek sayilar)
    (painkiller, 09.02.2006 18:59)
  5. türkiye elektrik idaresinin kısaltılmışı idi.
    (bkz: tedaş)
    (rsbrnch, 26.03.2006 21:06)
  6. eski türkçede kullanılan, gibi manasını karşılayan edat. bazı yerlerde teg şekli de kullanılmaktadır.
    (yasak merve, 06.02.2007 23:27)
  7. (bkz: yek)
    (lazio, 17.07.2007 04:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tumer metin » plastik bardak » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » atari salonlarindaki futbol oyunlari » basligi okurken kusmak » sondaj muhendisligi » gurgen oz » epilog » hayattan umdugunu bulamamak » insan bunyesine en agir gelen muzik » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi » the slow kill in the cold » maurice evans » ingilizce bilmeyenin ingilizce kartviziti olmasi » ekmek arasi » brandon lee » kochisarli elvan dalton » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » thomas zdebel » sanirim osurdum » eskisehir i sevme nedenleri » aramaya siddetle iman etmek » abdullah gul un age of empires de paladin olmasi » hz ebubekir » seri eksi oy veren ibne » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » resat calislar » reino de silia » erman toroglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa