tek tarafli ateskes 

kapat
  1. savaşan taraflardan birinin sıkıştığı vakit uyguladığı yöntemdir. böylece zaman kazanmaya çalışıp güçlenerek tekrardan çift taraflı çarpışmaya devam etme niyetindedir.
    #69649 (july4th, 16.02.2006 00:47)

© 2008 - uludağ sözlük

tek tarafli ateskes başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek tarafli ateskes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek tarafli ateskes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jamall » yolgezer » utanc » lemon64 com » kuran i yere atan kizin sonu » wilhelm dopatka halle » fox tv » zekeriyabeyaz » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » herkes gibisin » efsane komutan » ergenekon un bir numarasi » turkenmafia » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » ejekulasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hand in glove » turk olcu birimleri » michelle marsh » you keep me hanging on » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » bulent ersoy » musvette e dergi » gulsen » rock your body » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » amsterdam » toby marks » katapleksi » ben aslinda hayata kiziyorum ya » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek