tek sorun oda arkadasim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim icin sorun degil ama sorun olur
  2. turkiye de sorun yokken sorun yaratan azinliklar
  3. sorun sorun diye diye sorun cikarmak
  4. arkadasim
  5. bir arkadasim
  6. yol arkadasim
  7. en iyi arkadasim
  8. ev arkadasim
  9. bir sorun mu var
  10. sorun

© 2008 - uludağ sözlük

tek sorun oda arkadasim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tek sorun oda arkadasim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek sorun oda arkadasim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gericiler » turkler islam in basina gelmis en guzel seydir » komunistlerle fasistlerin el sikisip barismasi » arka direk » oh john » hayallerde yasiyor bazi ibneler » 1512 » voltaji dusuk sihirli lamba » mal minibus soforleri » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games