tek sorumlu 

kapat
  1. kesmeşeker'in dipten ve derinden gelen muhteşem şarkısı. şarkı on altı yıl öncesinin ancak zamanın ötesinde...

Olayların bu hale gelmesinde
    Tek sorumlu benmiyim sana göre
    Sevdim seni heryerde
    Sevdim seni herzaman
    Sevdim seni heryerde
    Sevdim seni herzaman
    #2398487 (bugsbunny, 29.09.2007 11:17)
  2. insanın kendisini kötü hissettiren durum. Arkadaşı matematik çalıştıramadık diye o da bir kez söylemesiyle bir puanla kpssyi kazanamamasının tek sebebi benim. Evet arkadaş bir yıl boyunca sevgilisiyle fink atarken, kendi derslerim olmasına ve gel çalışalım dememe rağmen her defasında teklifimi reddeden bu insan için, kpssyi bir puanla kaybetmesinin ve hayatında bir yıla mal olan tek sorumlu benim. Yapamamışlığını, olmamışlığı size yükleyen bir insan daha! Bazen ne kadar sünepe insanlarla arkadaşlık ettiğimizi farkediyoruz. Çalıştırmış olsaydım ve kazanmış olsaydı eğer kendi gayretiyle olacaktı bu muhakkak. Ama hiç mi duymadın be sağır insan gel çalışalım dediğimi? Hatırlamayacak kadar da mı balık beyinlisin? Yazık sana!
    #3793210 (ben bir garip yazarim, 09.08.2008 15:08 ~ 15:12)

© 2008 - uludağ sözlük

tek sorumlu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek sorumlu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek sorumlu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» filmkolix » 2 puan birakmak » garip yemek zevkleri » muktedir » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » surdin » ofsayti anlamayan kadinlar » rukneddin uranus olmedi » orhan ak » k rock » medeni haklar » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » romeo » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » miguel alvarez » hilmi ozkok » sisman ama mutlu olmak » hamo » yarim kalmak » kugu golu canavari » sahaya domuz kafasi firlatmak » sarmasik » basbug mustafa kemal ataturk » kulak » kilis milletvekili ve sunnet » second life » sms le evlenme teklif eden erkek » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » gripin