tek siirlik sair olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asik olunca sair de olmak
  2. sair olmadan once siir olmak
  3. sair olmak zarar omure
  4. sair be
  5. sair
  6. ve sair
  7. sair abi
  8. sair dostlarim
  9. bogulan sair
  10. islamci sair

© 2008 - uludağ sözlük

tek siirlik sair olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek siirlik sair olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek siirlik sair olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hasan mezarci » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » iskender buyuk » kravat baglamak » avasin » aslan » bon iver tarzi baslik acma rehberi » arcil ve sota » sinuzit agrisi » zoey 101 » koton » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » creationism » ufak hayallere sahip olmak » galatasaray atkisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran yanlis okumalar » boliviano » yozlasan halkin vahim durumu » kucuk kizlari gorup uzulmek » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » bezele » ekim 2008 ankara ulasim zammi » bolgan » i wanna be your man » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » sizin dininiz size benim dinim banadir » tropic thunder » ask kazandirir » you don t mess with the zohan » 3 telli bass gitar