tek rakibim ust direk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tek rakibim thy
  2. tek rakibim abromovic
  3. tek rakibim rus bulgar
  4. tek rakibim zenciler
  5. tek rakibim tanri
  6. tek rakibim british airways
  7. tek rakibim turk hava yollari
  8. on direk
  9. direk
  10. su direk var ya

© 2008 - uludağ sözlük

tek rakibim ust direk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek rakibim ust direk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek rakibim ust direk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alternatif var misin yok musun diyaloglari » jimmy carter » gozume toz kacti » google » ufak hayallere sahip olmak » kacak kelebek » agiz yirtmak » varille petrol almak » football » karl heinz feldkamp » tovarlak » pkk nin silah birakip teslim olmasi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » kulina » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fifa 09 » dibi dibi rek » aysengruda » seviyeli bir sohbete ne dersin » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » taylan sigirci » yerli teknik direktorlerin yukselisi » cevir kazi yanmasin » michael skibbe » alderney » cok eski sevgilinin aramasi » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » cumartesi tum gun calismak » saka degil