tek parti 

kapat
  1. 1950'ye kadar iktidarda kalmış, 1940'lı yıllarda imrahor kasrı ve daha onlarca tarihi binayı acımasızca, sırf osmanlı'dan kaldı diye yıkmış, zalim, nobran, nadan zihniyet...
    #756015 (cryptic, 19.10.2006 23:34 ~ 23:35)
  2. bu zihniyetin sadece kağıthanede yıktırdığı eski eser sayısı 44 olup edirne'de 1921 yılında 344 olan camii sayısı günümüzde 41'dir.bu bilgilere inanmayanlara yrd.doç.dr. ratip kazancıgil'in (bkz: edirne mahalleleri ve yitirilen tarihi eserler)isimli kitabını gönderebilirim.
    #756037 (imhotep, 19.10.2006 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

tek parti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tek parti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek parti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben bu sozlugu seviyorum » cherry » sevisirken birbirinin uzerine bal dokmek » isim bulamadim kesan festivali zirvesi » yabanci dil ogrencilerine sorulan kil sorular » bursaspor » nur zu besuch » capraz satis » tatil koyu olmayan zengin » xanax a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci