tek olmadi ama idare et 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. idare ede ede idare lambasina donmek
  2. olmadi olmadi gitti
  3. idare
  4. idare et
  5. idare eder
  6. idare i maslakat
  7. idare hukuku
  8. idare etmek
  9. ogrenciyiz idare et
  10. idare i maslahatcilik

© 2008 - uludağ sözlük

tek olmadi ama idare et başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek olmadi ama idare et ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek olmadi ama idare et nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben seni arkadas olarak goruyorum » sizofreni » bizimkiler » konya dan hindistan dan » talabani barzani ocalan liderimiz » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » dorock » ab grubu izleyici » vanilla fudge » jamall » favori ayna » sona dogru » ganser sendromu » the kite runner » araf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emo turkey » nurhak » arda turan » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » tic douloureux » pkk nin lider kadrosu » mta88 » matruska gibisin » eski sevgiliyi ozel numaradan aramak » sizoaffektif bozukluk » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » anne kokusu » hiperparatiroidi » eski sevgiliye sokayim sana bir sey olmasin » pesin edit