tek kisilik cafe koltugunda sevismek 

kapat
  1. yurdum abaza gençliğinin günümüz itibari ile yegane eğlence şeklidir. kimin altta ya da üstte olduğu günden güne değişir.
    çevreden gelen anlamsız bakışmalar arasında birbirlerinin dilini yutmaya çalışan homosapienslerin artık akılları genital bölgelerinden çalışmaya başlamıştır.
    (bkz: yeter)
    #3384316 (kutukutupense, 11.05.2008 18:45 ~ 12.05.2008 16:49)
  2. (bkz: yiyiştikten sonra tuvalete gitmek)
    #3384324 (kelmajeste, 11.05.2008 18:48)
  3. (bkz: kucuk basın buyuk basa hukmetmesi)
    #3384338 (teknikkazma, 11.05.2008 18:51)

© 2008 - uludağ sözlük

tek kisilik cafe koltugunda sevismek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek kisilik cafe koltugunda sevismek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek kisilik cafe koltugunda sevismek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » pkk li buldun mu keseceksin » kopete » blog 27 » mahsum korkmaz » tanri ya kizginim » bebek okan » banu guven » basliklari yanlis okumak » masaka » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » orcun kunek » kloroasetofenon » 1gbit internet 60 ytl » cok efendi bir adam olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kilis milletvekili ve sunnet » oz » miles davis » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » besiktas » cep telefonlarimizi sessize alalim » unutma » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » turbanli fantazisi » 0 533 748 32 54 » star wars » ribozom » sozlukteki tek erkek yazar olmak » bir erkegin isminin oytunc olmasi » munkariz