tek kelimeyle mukemmel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tek kelimeyle ask
  2. uc kelimeyle cocuk
  3. msn de az kelimeyle konusmak
  4. tek kelimeyle hayat
  5. tek kelimeyle muhtesem
  6. tek kelimeyle kendini anlatmak
  7. riza tek kelimeyle hayvansin
  8. tek kelimeyle sevgili tarifi
  9. tek kelimeyle gorulmeye deger
  10. cok kelimeyle hicbir sey anlatamamak

© 2008 - uludağ sözlük

tek kelimeyle mukemmel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek kelimeyle mukemmel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek kelimeyle mukemmel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beziman » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » hayko cepkin » sag bilege tecavuz eden parcalar » istersen hic baslamasin » grup test » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » tsk » her turlu tip alaninda uzman anne » erkam » izlanda nin satisi » kacin buyuyor galiba » nanik atak » oyla beni oyla beni oyla beni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sonu sacma biten fimler » mutluluk » cikin sikin birbirinize » istanbul universitesi avcilar kampusu » ne dedene nene de ne nenene dede de » ask yaralar » bluevelve » ferigim » kanye west gozlukleri » 0 dogumlu olmak » turk dizisi cekmek icin gerekenler » ask karartir » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » ernest hemingway » bizden kacmaz kameralari