tek kasimi kendim aldim 

kapat
  1. tek kas olan bayan veya bay kişisinin, kuaforlere muhtaç kalmadan kendi imkanlarıyla, cimbizını kullanarak cift kasa dönmesi sonrası ağzından dökülen cümle.
    #580251 (salca, 27.08.2006 00:25)
  2. (bkz: yanlış anlaşılmış şarkı sözleri)*
    #580925 (white pages, 27.08.2006 09:48)
  3. saptırılmış sarkı sözü parçacığı.
    #580956 (cthullhu, 27.08.2006 10:40)
  4. bir zamanlar tek kaş olan emrahın pop müziğe kaydıktan sonra söylemesi muhtemel olan şarkı parçaçıgı.
    #2408960 (what if, 01.10.2007 03:20)

© 2008 - uludağ sözlük

tek kasimi kendim aldim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek kasimi kendim aldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek kasimi kendim aldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tretuvar calismasi » kitap okumamayi marifet saymak » yutkunmak » milli gurur milli forma » samuel beckett » cumartesi tum gun calismak » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » koca haydar » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » wurth » banyoda yapilan salakliklar » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burkay » istinye park » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » bloodsucker » bekliyorum » horozu cok olan koy » turkan soray » yaran nickler » olmeden once izlenecek filmler » kizilmaske » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » istersen hic baslamasin » aciz olmak » kacin buyuyor galiba » istanbul da yasama vergisi