tek hatira 

kapat
  1. bir kirac şarkısı. sözleri şu şekildedir;

Bu sevda bir sürgün nereye gider
    Nereye kadar be gülüm nerede biter
    içimdeki hasret düşer gözümden
    Dayanmaz gel gör gülüm bu kadar yeter
    Benden sana tek hatıra
    Gülüşün kalsın iki gözüm
    Ağlama boşa
    Benden sana tek hatıra
    Öpüşüm kalsın iki gözüm
    Harcama boşa
    Bu sevda bitmez bitmez demiştim
    Tükense de yaşar gönlüm sürer demiştim
    Kaybolan hep bizdik şarkılarda
    Bu şarkıyla son bulur gülüm yarım kalan da
    Benden sana tek hatıra
    Gülüşüm kalsın iki gözüm
    Harcama boşa
    Benden sana tek hatıra
    Öpüşüm kalsın iki gözüm
    Harcama boşa
    #3638041 (isildur, 08.07.2008 18:33)

© 2008 - uludağ sözlük

tek hatira başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tek hatira ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek hatira nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sir isaac » darrab » only want to be exist » mgs0225 » command and conquer 3 » moderasyonun entry silebilme hizi » ilk anda yanlis okunan basliklar » lvdvs » birinci tekil sahis » cehalet mutluluktur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games