tek gecerim onlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tek gecerim
  2. ne senden gecerim
  3. polemige girmem er gecerim
  4. ben durustsem sarhosken de gecerim
  5. bakiniz vermem operim swh der gecerim
  6. yardan gecerim serden gecmem
  7. hem tematik yazarim hem dalgami gecerim
  8. yazar gecerim polemige girmem
  9. beni guldurmeyen seylere guler gecerim
  10. seni tek gecerim bu alemde uludag sozluk

© 2008 - uludağ sözlük

tek gecerim onlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek gecerim onlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek gecerim onlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» silikon yorgan » 12 01 2007 » umut sarikaya » ataturk un bursa nutku » tilki dansi » ergenekon » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » cok eski sevgilinin aramasi » fugitive pieces » kaderimin cv si » turgay bahadir » ocalan yuz akimizdir » turkiyede ziraat muhendisi olmak » gse » francisco guillermo ochoa magana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gul ki » deniz fenerini unutmayin » nazli oksuz » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » pink floyd » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » kizlari guzel gosteren detaylar » whaz up man diyene fine thanks demek » sozlugun en durgun oldugu saatler » seni beklerim optugun yerde » bir joker olarak ergenekon » americanista » celestial teapot » michael skibbe