tek gecelik erkek 

kapat
  1. barda bulunabilitesi yüksek.sabah uyandığında yanında olmaması tercih edilen,votkanın yetersiz kaldığı yerlerde yanına yaklaşılmaması gereken erkek modeli.
    (bkz: çirkin erkek yoktur az votka vardır.)
    #523373 (çii, 10.08.2006 21:13)
  2. genellikle yazın yurdun güney kesimlerine göç eden erkeklerdir.
    #523466 (depression, 10.08.2006 21:40 ~ 21:45)
  3. one night stand-jigolo- olarak adlandırılabilir.daha çok gece klüplerine girerken ve magazincilerin objektiflerine poz atmakta kullanılır.bu tip erkeklere,gecenin sonunda da ben senin bildiğin kızlardan değilim demek saçma olur.bir jigolonun da kırk yıl hatırı vardır.
    #523468 (fayaka, 10.08.2006 21:41)
  4. ne kadar az duygu, o kadar şehvet düsturundan hareket eden,gıpta ile baktığım erkek türü
    #523485 (karga, 10.08.2006 21:45)
  5. idiyle hareket eden erkektir. ömrü tek gece birlikte olduğu kadından farkı yoktur. bazen kadın için durum fark eder.
    #3704846 (blonde mermaid, 22.07.2008 23:10 ~ 23:11)

© 2008 - uludağ sözlük

tek gecelik erkek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tek gecelik erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek gecelik erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amelie » selamunaleykum sezercik kucuk mucahit filmi var mi » yan basmak » genc siviller rahatsiz » her seye sorunsal deme sorunsali » baslik entry ve nick uyumu » okumuyorum sadece yaziyorum » devamli musteri » seytan bunun neresinde » sushi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games