tek fark kiliseler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunya kiliseler birligini ittihatcilarin kurmasi
  2. sozlukte fark edildigini fark etmek
  3. fark
  4. 7 fark
  5. fark com
  6. fark var
  7. fark sensoru
  8. thanks ile thank you arasindaki fark
  9. fark yaratmaz
  10. ne fark eder

© 2008 - uludağ sözlük

tek fark kiliseler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek fark kiliseler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek fark kiliseler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » turkiye de internet sozluk kulturu » deniz feneri dernegi davasi » zafer oger » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » islam ve demokrasi uyumlu mudur » ilk deniz ucaklari » heroes » jean amerika nin salvaridir » mustafa denizli » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » kadinlari anlayamamak » morgan freeman » harry kewell » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » keske fener de olsak » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » shaquille o neal » turkiyede ziraat muhendisi olmak » yillara gore kahvalti aliskanliklari » nanik atak » ntv spor » yabanci gruplarin turkce mealleri » hayatin cekilecek cile olmamasi » selena vs kurtlar vadisi » maden muhendisi » teror olayinda mesaj aramak » insan klonlama » yumurtanin fircalanmams tarafi » kuantum sifreleme