tek erkekler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. konusacak tek konulari erkekler olan erkekler
  2. kel erkekler
  3. tas erkekler
  4. erkekler ah erkekler
  5. erkekler
  6. ilk erkekler
  7. odun erkekler
  8. erkekler de yanar
  9. tum erkekler kasardir
  10. el ele tutusan erkekler

© 2008 - uludağ sözlük

tek erkekler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek erkekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek erkekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zehir » hayat » brendan eich » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » 43 tane online yazar gormek » osurunca ileri giden iliski » lgbtt » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » pomodoro » kume calismasi » parta kulesi » blogger » terbiyesiz yazar » gogusleri 33 kilo olan kadin » trablus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » photofunia com » kadrolu protestocu » guc bela eli tutulan sevgilinin motor cikmasi » rudolf durkovic » fenerliyim ama tedavi goruyorum » cagla kubat » fenerbahce huzurevi » sony vaio » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » ertugrul saglam » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara » uye lol » minik mavi balina » slaven bilic