tek elle sinav cekebilen insan 

kapat
  1. iki elle bile şınav çekmekte zorlanan insanların gipta ederek baktığı, bir elini beline koymak suretiyle, karizmatik bir şekilde şınav çeken, kol kasları ileri derecede kuvvetli, insandır.
    #3054450 (minik mavi balina, 25.02.2008 00:35)
  2. (bkz: tek elle sınava girebilen insan) *
    #3054460 (nedir yani, 25.02.2008 00:36)
  3. ayaklarını yana açarak çeker bu insan. normal bir insandır.
    #3054465 (rs ne la, 25.02.2008 00:37)
  4. normal şınav çekerken en yüksek pozisyonda iken, ilk başlarda sırası ile teker teker elleri yerden kalkabildiği kadar kaldırıp geri koymak, sonrasında diğer elin bileğine parmak ucu ile dokunmak, sonrasında el ile göğüse dokunmak ve en son olarak diğer elin dirseğine dokunmak gibi egzersizler ile gayet kolay disipline edilebilecek bir egzersiz biçimidir.
    #3054476 (merdumgiriz, 25.02.2008 00:40)
  5. daha üst versiyonu, tek el ile sadece baş parmak ve işaret parmağını kullanarak çeken insandır. bruce lee bunu çeşitli şov programlarında yapmıştır.

bir de shaolin rahiplerinin en üst seviyeye ulaştığında tek parmak zeni denilen tek parmağıyla şınav çekebildikleri bir hareket yapabildikleri söylenir (ben görmedim ve de uçuk geldi. ama yiyecek olan varsa buyrun).
    #3054517 (feciasabi, 25.02.2008 00:49)
  6. şu ana kadar şırnav olduğunu sandığı şeyin aslında şınav olduğunu öğrenen ben kişisine şaşkınlık yaşattıran insan.
    (bkz: şimdiye kadar yaşamamışız be)
    #3054525 (sonsuzeksibir, 25.02.2008 00:51 ~ 00:52)
  7. Muhtemelen tek kol kası gelişmiştir.Millet iki kolla ağırlık çalışırken o tek kola yüklenmiştir.Sonunda bu duruma gelmiştir.Vücudu dengesizdir.O kolunu imha edersen tamamen etkisizdir.
    #3054570 (tarragon, 25.02.2008 01:02)
  8. http://www.youtube.com/wa...XVBF4&feature=related +
    #3054583 (yav napcan adimi, 25.02.2008 01:05)
  9. üstüne çıkılıp, "bir de böyle dene" denmesi gereken kişi.
    #3054589 (filozofil, 25.02.2008 01:07)

© 2008 - uludağ sözlük

tek elle sinav cekebilen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek elle sinav cekebilen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek elle sinav cekebilen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» le fabuleux destin d amelie poulain » yaran nickler » lumpen burjuva » richard ramirez » erotofobi » istanbul arkeoloji muzesi » anneanneden duyulan atasozleri » izlandanin satiliga cikmasi » tikilerin pusi takmasi » yapilmis en aptalca dalginlik » kanye west gozlukleri » atilla kart » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » yaran yanlis okumalar » sigarayi birakmanin zararlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » bir gun herkes teletabi olacak » izmir » avea11 » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » kisveye burunmek » ne dedi ne dedi » domaltip bafilemek » ask kazandirir » discilerden nefret etmek icin nedenler » ha bu diyar » tansel colasan in emekli olmasi » sozlukteyken cisin gelmesi » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » dibi dibi rek