tek eksiginiz buydu sanirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eeehhhh kes aglamayi sonunda olacagi buydu
  2. zannedersem tek eksiginiz penisti
  3. tahmin edersem tek eksiginiz
  4. zannederim tek eksiginiz ikiz yatak
  5. zannedersem tek eksiginiz bulent arinc ti
  6. sanirim
  7. sanirim bakireyim
  8. ondandir sanirim
  9. yalan sanirim
  10. sanirim olecegim

© 2008 - uludağ sözlük

tek eksiginiz buydu sanirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek eksiginiz buydu sanirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek eksiginiz buydu sanirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aksam oldu huzunlendim ben yine » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » melissa boyner » got kadar » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » yilmaz ozdil » joker da » koylulerdeki ezik durus » dudak yolmak » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » emo » ali sami yen cehennemi » mahsum korkmaz » azrail e soylenecek sozler » zekeriya oz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uc aynali kirk oda » fazil say » sertab erener » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » hayata kusmek » kareem said » devamli bel alti baslik acmak » ertugrul saglam » ahmet yildiz olmedi » i dont wanna know » benfica » pleasure slave » meydanbenim