tek bildigim sey hicbir sey bilmedigimdir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir
  2. bir bildigim var
  3. bildigim bir sarki var
  4. butun bildigim
  5. bildigim insanlar
  6. dost bildigim ele dondu
  7. tek bildigim her seyi bildigimdir
  8. bildigim her seyi polise anlattim
  9. benim bildigim dis macunu sensodyne dir
  10. bildigim tek siirsin anlamin derin

© 2008 - uludağ sözlük

tek bildigim sey hicbir sey bilmedigimdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek bildigim sey hicbir sey bilmedigimdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek bildigim sey hicbir sey bilmedigimdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jim adkins » alice in hell » hadi uyuyalim » amasra da assagilik tecavuz girisimi » gunun ilk isigi » carriye roxalina » pardus 2008 » galatasaray » anestezi » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » violent revolution » prescott » ilginc koy adlari » avdan koyu tumulusu » uludag sozluk vs itu sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esbap » senin olmaya geldim » marti cigligi » krystal summers » fight club izleyip vur bana diyen mal » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » doom metal » fenerbahce nasil duzluge cikar » berhan simsek » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » belgetor » antonio davis » kitap okumayanlardan sabun yapmak » aura » neset ertas