tek ayakli zencinin araba kullanabilmesi 

kapat

1. hiç bir sorunla karşılaşmadan yapabileceği allah vergisi yetenek.
    (bkz: zencinin en büyük şeyi)
    #841240 (komikimben, 10.11.2006 18:36)
  2. otomatik vitestir araba.
    #841309 (redwinemania, 10.11.2006 18:48)
  3. "debriyaj - fren - gaz" pedallarını kullanan iki bacaklıların, mini etekli bayanları görünce aniden "fren" yapıp yol vermesi inceleyen japon bilim adamları tarafından keşfedilip üretilmesi beklenen özel dizayn edilmiş araç ile mümkün olabilecek eylemdir. Araç sağ koltuğunda standart 'mini eteği otomatik açılabilen bayan robot'la ve otomatik vites olarak üretilmelidir.
    #2658474 (olursem beni sana gomsunler, 03.12.2007 18:56)
  4. (bkz: F1 pilotu tek ayaklı zenci)
    #2658496 (ankarakarakedisi, 03.12.2007 19:00)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tek ayakli zencinin araba kullanabilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek ayakli zencinin araba kullanabilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek ayakli zencinin araba kullanabilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tek ayakli zencinin araba kullanabilmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.