tek ask besikt ask 

kapat
  1. ocak 2006'dan beri hergun gordugumuz,artik redwinemania ile ozdeslestirdigimiz slogan..
    #175724 (munny, 17.04.2006 18:46)
  2. (bkz: beşiktaşk)
    #175731 (ferrole, 17.04.2006 18:50)
  3. hayatındaki en büyük aşk,ı bir futbol takımında bulmuş olan kişinin olası sloganı.. ne demişler,
    (bkz: siyah-beyaz ölüm-yaşam)**
    #175739 (redwinemania, 17.04.2006 18:55 ~ 19:00)
  4. beşikte başlayan aşktır aynı zamanda.
    #207843 (veritaserum, 03.05.2006 02:26)
  5. yalanmış anladım başka sevgiler
    en tatlı sevgiler sendeymiş meğer
    şampiyon olmadan ölürsem eğer
    kefenim siyahla beyaz olsun

veyahut amigomuz Alen Abimin dediği gibi;Aslolan hayattır,hayat ta Beşiktaş..

hatta ben bunları baya bi çoğaltabilirim ama sayfaları tek bir entry ile mesgul etmeyeyim *
    #207855 (otuzyedibucukekrantv, 03.05.2006 02:35)

© 2008 - uludağ sözlük

tek ask besikt ask başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tek ask besikt ask ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tek ask besikt ask nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» regl sancisi cekenlere oneriler » celtek tumulusleri » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » niccolo paganini » istatistiktir » turk televizyonlarindaki cadili diziler » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » prensesin uykusuyum » zoey 101 » sex friend » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » otobuste on koltukta sapitan cocuk » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » the midnight meat train » yaratiliscilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prison break » ktu sozluk » ask kahreder » milli gurur milli forma » ukrayna » shaquille o neal » yeni alinan pc yi cokertmek » meydanbenim » agzini cart diye yirtarim » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » ask sarsar » don demeyi unuttum » yapilan her espriye gulen insan » cumartesi tum gun calismak » respect my authority