tehlikeli masallar 

kapat
  1. ahmet altan ın en güzel kitablarından biri..içindeki ,
    " yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım, yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimse olmadığı için yalnızım ben " satırlarıyla beni büyülemiş kitap.
    #288818 (internettin, 29.05.2006 10:12)
  2. kitaplardan akilda kalan cumleler
    #1181994 (biravekahve, 20.01.2007 21:55)
  3. ahmet altan'nın iddalı bir kitabı daha. kitapta bir yazar ve hayranı arasında gecen garip cinsel ilişki anlatılmaktadır. kitabı okurken Nedense hep yazar yerine ahmet altanı koymusumdur. Bu da bende kitabın gercek hayat hikayesinden bir kesit olduğu izlenimi yaratmıştır.
    #2577507 (Seytanin Fisildadiklari, 10.11.2007 22:46)
  4. bitmesini istemediginiz, bir yandan da bitirmek icin can attiginiz, bitince de en yakinini kaybetmis caresiz bir insan gibi, yapayalniz, koltugunuzda kalakaldiginiz klasik ahmet altan saheserlerindendir.
    vazgecilemeyen bir eski sevgiliyle, yeni bir sevgili arasinda gidip gelen bir 'yalniz'in oykusunu anlatmistir.

''en azginlarinin en agirbasli gorunenler oldugunu anlamistim o siralarda... ''

'' ...ve benim hayatta en son karsilasmak isteyecegim insan kendimdim, ama boyle bir oyundan da kacamiyordum... ''

''yorucu ama guclu bir iliskiydi bu, hayat boyu surecek bir hastalik gibiydi, yaslanmakta olan bir hasta gibi alismistim bu hastaliga ve artik ne kadar iyilesmek istedigimi de bilmiyordum.''

''daha sonralari, birbirlerini bir daha hic gormeyecek insanlarin garip bir onseziyle bir dosta veda etmek icin, kendilerinin bile farkinda olmadiklari bir caba gosterdiklerini anlayacaktim.''

''yanimda kimse olmadigindan degil yalnizligim, yalniz oldugumu soyleyebilecegim kimse olmadigi icin yalnizim.''
    #2726059 (kisladankampuse, 21.12.2007 17:11)

© 2008 - uludağ sözlük

tehlikeli masallar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tehlikeli masallar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tehlikeli masallar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ceza » berfin » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » it won t be long » adam smith » televole moderasyon » osmanli cumhuriyeti » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » rs4 rtr 3 evo » yuck » silmekten asinan burun » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » ntv muhabiri » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » buralardan gitme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » forest whitaker » gozume toz kacti » kolpa turk filmleri » deus sive natura » ibu sozluk » istemezdim » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » beyaz etli prens » ask yaslandirir » jet » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » ask konusturur » islam ve demokrasi uyumlu mudur » 1990 dogumlu olmak » bolubeyi