tehditkar hava durumu sunucusu 

kapat
  1. bu gibi kimseler kin kusarcasına, "topuğunuza sıkarım ulan" dercesine hava durumu bülteni sunarlar.
    - allllçakkk bausınç suistemi... (kaltak basınç sistemi, allah'sız basınç sistemi, hain basınç sistemi, niye geliyorsun ulan der gibidir.)
    + iuzmirrr'de sıcaklık onnn derecje artacjak!!! (yanıcaksınız, *ötünüzden lavlar fışkıracak, erkeklerde iktidarsızlık başlayacak, kadınlarda multiple orgasm kalkacak der gibidir.)
    #3056804 (fuckir fuckara, 25.02.2008 17:05)
  2. "ulan! bakma aval aval. yağdırırım doluyu tepene ha!" tavırlı sunucudur. hava durumunu, kendisi tayin ediyormuş havasındadır.
    #3056822 (tepesersemi, 25.02.2008 17:08)
  3. ana haberi bırak, spor haberlerini bile sunmaya layık görülmemiş. bünyede biriken stresi seyirciden çıkaran spikerdir.
    bir tür viyanın a.q. istanbul da hava güzel olsun insanıdır.
    #3056832 (isvicreli bilim adami, 25.02.2008 17:10)
  4. hava durumu sunucusu/ eveet.. avustralya'da ise sıcaklar mevsim normallerinde seyrediyor.. sydney 26, canberra 23..
    settekiler/ hadi olm ... sölsene.. hadi lan.. arkandayız..
    hava durumu sunucusu/ ne fısıldaşıyorsunuz lan orda?
    kameraman/ a-abi 3 saat oldu hala bitirmedin havayı ya.. prime time'ı geçtim gece kuşağı geldi.. millet korkundan diziyi giremiyor abi.. tabii hava da önemli ama..
    hava durumu sunucusu/ kes ulaaaan..(elindeki değneği atar..)
    kameraman/ aah! a-abi affet bilemedim..
    hava durumu sunucusu/ adamın asabını bozmayın.. benim dayım mafya alayını skertirm lan.. başınıza yıkarım stüdyoyu..
    neyse efendim nerede kalmıştık, şili'de ise basınç normal seviye'de denize açılacaklara duyrulur..
    #3056871 (rapper ninja, 25.02.2008 17:18)
  5. sunucu :bugun bursa'da yağmur yağacak.

seyirciler: hasssiktir ya yağmasa keşke pikniğe gidecektik

sunucu :seyirciler yağmur yağacak diyosam yağacak

seyirciler:ne diyon lan bu?

sunucu:yağacak o kadar.uzatmayın lan!
    #3056887 (SamedeY, 25.02.2008 17:20 ~ 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

tehditkar hava durumu sunucusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tehditkar hava durumu sunucusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tehditkar hava durumu sunucusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir muhendisin hayati » sol frame in ebesine atlayan sevgili » wynonie harris » tarik ziya ekinci » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » medine nin mucevheri » yatakta cok iyi bir insan olmak » youtube vs akp » blue angels » volkswagen scirocco » alwayssleepy » popstar alaturka » kelime salatasi » muz orta » kamos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herpetofobi » lsd » ekstrem » evren bir saka mi » isemek » allah seni top etsin » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » 412 » kurt hareketi sosyalisttir » prognoz » penis bankasi » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » kirmizi kursun kalem » seninki kac santim