teget gecmesi soz konusu degil beraber yasayacagiz 

kapat
  1. devlet bakanı kürşat tüzmenin başbakanı tekzip eden açıklaması kendisi diyor ki 'kriz daha türkiyeye gelmedi bile ama yolda bekliyoruz krizi ve hep beraber yaşayacağız'.

sayın bakan kriz delip geçecekse vatandaşı geçer merak etmeyin sizlere hiç bir şeycikler olmaz.
    #4255891 (uypaciyakoverbeni, 20.11.2008 15:34)
  2. her iki cümle de doğrudur.
    Başbakan ve efradını teğet * geçen kriz, halka kiriş * olacaktır. O zaman çapımızın * kaç santim olduğu da ortaya çıkacaktır.
    #4256035 (isvicreli bilim adami, 20.11.2008 16:07 ~ 16:08)
  3. birinin söylediğini diğerinin yalanlaması durumudur. bunların birbirinden haberi yok yorumuna sebep olabilir.
    #4256082 (xargn, 20.11.2008 16:20)
  4. bir göktaşı dünyaya çarpacak sıçtık dedirten amerikan film klişeleri gibi bir açıklamadır.
    #4256112 (pentagram464, 20.11.2008 16:30 ~ 16:34)
  5. (bkz: kur akar yatağını bulur)
    #4256115 (notrinova, 20.11.2008 16:31)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

teget gecmesi soz konusu degil beraber yasayacagiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teget gecmesi soz konusu degil beraber yasayacagiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teget gecmesi soz konusu degil beraber yasayacagiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about teget gecmesi soz konusu degil beraber yasayacagiz. Copyrights of the articles are belong to their authors.