teenage mutant ninja turtle 

kapat
  1. ninja tosbağalar.
    (ratata, 26.01.2006 20:04)
  2. zamanında tüm çocukların izlediği hatta oyuncakları ile mahalle arlarında oynadığı herkesin usta siplinter olmak istedigi güzel çizgi film.
    (pink floyd, 20.02.2006 02:17)
  3. (bkz: teenage mutant ninja turtles)
    (sıçtırtma lamasına, 20.02.2006 02:19)
  4. küçükken hiçbir bölümünü kaçırmadığım çizgi film. april adında gazeteci vardı kaplumbağalara sürekli yardım ediyodu fln aşık olmuştum ben ona * *
    (dogos, 20.02.2006 02:21)
  5. dördünden biridir.ama hangisi olduğu başlıkta belirtilmemiştir.
    (karga, 11.03.2006 10:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dile dolanan sarkilar » kibris » cirith ungol » aselsan da calisan 3 muhendisin intihari » golgelerin gucu adina » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » otobuste sikisip coluga cocuga karismak » saman nezlesi » windows defender » konusunca error veren kadinlar » james joyce » modernlesme kemalizm ve demokrasi » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » rus edebiyati » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir » can yucel » cagdas yunan siiri » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » sukunet » yaran facebook gruplari » bazen » vurursa gol olur » kardes turkuler » yozgat anadolu lisesi » condom » badehane » kirli yuzlu melekler » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa