tedbir 

kapat
  1. Önlem.Hazırlık.
    #351655 (italiano, 16.06.2006 22:56)
  2. nur cemaati nde takiyenin sakirtler arası yaygın ismi.

bu tedbir denen kıçımın kenarı pısık uygulama yüzünden cemaatle bağlarını belli etmemek için yüzü maymun götüne dönen insanlar tanıyorum.

karaktersizlestirmeçalışmasından başka birşey değil.

adam ben müslümanım demekten imtina ediyor.

*
    #925275 (Mosquito, 29.11.2006 12:43)
  3. (bkz: ihtiyati tedbir)
    (bkz: zecri tedbir)
    #1809238 (vernon sullivan, 23.06.2007 06:21)
  4. anladım ki bir an dahi olsa elden bırakılmayak nalet.
    gece gece ayakkabsız kaldım. sebebi de karşı dairemde oturan kızla aynı anda asansörden çıkmam.kıza ters görüntü vermemek adına ayakkapları dışarda bıraktım.sonra da içeri almayı unuttum.tabiki bir daha kapıyı açtığımda yerinde yoktu.şimdi zamanı geri alma hakkım olsa.o anı bir daha yaşasam.kızı da sallamam, ayakabılarıda gözüne soka soka içeri alırım.yinede sinirlenmemek elde değil be güzel kardeşim apartmanda kat mı bitti de 7. kata çıkıyorsun, bide beni buluyon.hadi onuda geçtim ulan bu hayvana kim giriş kapısını açtı.allah bugün kimseyi karşıma çıkarmasın adeta canlı küfür makinasıyım.neyse ya sakin olmalıyım.
    #2595782 (karanlikta gizlenmis isik, 16.11.2007 01:41)

© 2008 - uludağ sözlük

tedbir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tedbir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tedbir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir de su kesintisi » trabzonspor sampiyon olursa olabilecekler » radyo uludag » yeni reklamcilik » radyo limon » sana gitme demiyecegim ama gitme lavinya zirvesi » ekaterina » sakatlanan basketci icin topu disari atmak » basima ne geldiyse ataturku cok sevdigim icin » odaya ogun samast posteri asmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games