tedavi 

kapat
  1. hastalıkların iyileştirilmesi, ıslah çalışması.
    (asiti kaçmış kola, 11.05.2006 15:33)
  2. (bkz: tedavisi olmayan türk hastalıkları)
    (lilithhh, 16.05.2006 12:59)
  3. hastalığı ilaç ve diğer yöntemlerle iyileştirmeye çalışma.
    (eageans, 16.10.2007 15:54)
  4. dişhekimliğinde uzmanlık dallarından biri. Ortodonti gibi düşünülebilir.
    (dela, 16.10.2007 17:58)
  5. cemiyette pisiyorum şarkısı;

kafamı kırdılar sokakta
    acıların hepsi bir yana
    senin için yaptıklarımı
    gün bitmeden biraz anla

tedaviden öncesi
    tedaviden sonrası
    yok bunun sigortası

düşündüm,hep düşündüm durdum
    anlamadım sandın,değil mi?
    delilerin borcu olamaz.
    benim için fazla değil ki.
    (wololoo, 18.10.2007 01:39)
  6. kilink tarafından yorumlanmış hali; http://youtube.com/watch?v=KS2aWthIavE +
    (martilarisevenadam, 16.11.2007 17:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ciplak ayak araba kullanmak » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » victoria s secret » aysun ozbek » tara reid » hep seni aradim » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » en azindan » dalton ana » mad jack the pirate » degirmen » number six » aymaz » cevapsiz soru » maddeyi esas almak » ver » iceri penetre etmek » cakal ev arkadasi » cirkin kadin yoktur az votka vardir » tutsikimiyancek » cem koksal » ergun poyraz » havuc yagi » 17 mayis 2000 » dikembe mutombo » venividivici » converse e conserve diyen zihniyet » dave murray » melike guner a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa