tedarigini hazirla 

kapat
  1. her dinleyişte tüyleri diken diken eden, sözleri savaş ezgi'ye ait, grup yorum'un boran fırtınası'ndan bir çalşıma.

sözleri:

"zindan alacaklarını topluyor tepeden tırnağa
    borcum yok bozdurdum ömrümü
    gençliğim düştü payına
    tedariğini hazırla
    olur ya düşerim senden ayrı"

ardından toren basliyor ,umraniyedeydi ilginc ve vatan buca olmustu çalışmalarının dinlenmesi şiddetle tavsiye olunur.

*
    #1688673 (ferfecir, 26.05.2007 13:15)
  2. grup yorum'un boran fırtınası / ölüm orucu destanı albümünde yer alan parçadır. gerek müziği gerek sözleri harikadır.
    #1688680 (LocK, 26.05.2007 13:17)
  3. bir an için daglara cikiyorum galiba dedirten şarkı.
    #2064424 (xxuz, 03.08.2007 19:49)
  4. boran firtinasi'nın en iyi şarkılarından.
    #3875907 (brcyzdm, 27.08.2008 00:48)
  5. sözleri savaş ezgi'ye müziği grup yorum'a aittir. "borcum yok bozdurdum ömrümü, gençliğim düştü payına" kadar güzel bir dize türk şiirinde çok azdır.
    #3876650 (kerem de benim asli da benim, 27.08.2008 10:25 ~ 10:46)

© 2008 - uludağ sözlük

tedarigini hazirla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tedarigini hazirla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tedarigini hazirla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oranges ameres » besiktas » blogger » dhl » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » galatasarayli arkadasa sahip olmak » bulent ecevit » emegi gecen herkese tesekkurler » bir polemikten cikip otekine girmek » medeni haklar » nazim hikmet oratoryosu » sinan guler » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » orlon kazakli adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » daouda jabi » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » iade i ziyaret » tatar colu » 999 tane ozel mesaji olan yazar » gobekli » sozluk yazarlarinin itiraflari » kaybetmek » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » osman mumtaz rakmetil » uzaktan kumandali essek » zamansiz olume mektuplar » milyonlarca » yaran facebook gruplari