tecrubeyle sabit 

kapat
  1. geçmişteki hatanın yeniden yaşanması halinde ne yapacagını/olacagını bilmektir.
    tokat yemek tecrübeyken
    tokat yedikten sonra, yanagın kızaracagını bilmek tecrübeyle sabittir.
    (mintiminti, 27.02.2006 03:58)
  2. (bkz: lütfen evde denemeyin)
    (sıçtırtma lamasına, 19.05.2006 02:59)
  3. -hayat-
    (pafküf, 19.05.2006 04:09)
  4. sonunda ne olacağı ,daha önceden yaşanan istatistiklerle göz önüne sürülen ,görünen köy misali olay
    (enterezan, 19.05.2006 11:32)
  5. en iyi öğrenme yolu olan yaşayarak öğrenmenin gerçekleştikten sonra kişide bıraktığı sertifika..
    (halbarad, 19.05.2006 11:33)
  6. hatalardan yola çıkarak yeni hatalar yapma pardon yapmama olayı.
    (freedean, 04.06.2006 20:52)
  7. (bkz: kendimden biliyorum)
    (tutunamayanlardan, 04.06.2006 20:54)
  8. tecrü isimli erkekle,sabit adlı bayanı anlatırken kullanılabilecek kelime grubu.. (bkz: yok devenin nali)
    (of anam nalan, 08.08.2006 23:47)
  9. tespit yaptıktan sonra yapılabilecek en gecerli acıklamadır.
    (shinobi, 17.02.2007 19:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ben dogdugumdan beri acim » gore gori chapa tipa rota hey » kadikoy den duyulsun » fikret kuskan » msn dili konusma diline gecerse » efsane geri dondu » asik olunan kisinin baskasiyla evlenmesi » camide ateist cenazesi » cevat guler » sazlar calinir camlica nin bahcelerinde » yakarim geceleri » aferin cocuklar hep boyle » yan ve geri pas ustasi futbolcular » hata arayan yazar » galatasaraylilarin genel ozellikleri » karabasan » bir ayakkabi silecegi olarak pantolon » ya tahammul ya sefer » sag taraftaki reklam banneri » yaratilis mantigi olmayan hayvanlar » vakit » fenerbahce yenilince biz de yenilmis sayildik » sozlukte kampanya yapan yazarlar » cool » bulent ersoy a bulent bey demek » sofia boutella » aziz amca game over » monica molina » bir insanin sesine asik olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa