tecavuzcu gardiyanlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tecavuzcu
  2. tecavuzcu apo
  3. tecavuzcu kanguru
  4. kadin tecavuzcu
  5. kibar tecavuzcu
  6. tecavuzcu deve
  7. tecavuzcu smiley
  8. tecavuzcu korucu
  9. seri tecavuzcu
  10. tecavuzcu arif

© 2008 - uludağ sözlük

tecavuzcu gardiyanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tecavuzcu gardiyanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tecavuzcu gardiyanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » vstol » temp » 24 yasinda ergenlige girmek » taylan sigirci » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » istanbul park » soguk espri » pkk nin silah birakip teslim olmasi » dtm » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » insan neden degisir » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » tanri vs insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » uludag sozluk » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » yattigi kizin babasina kizinizla yattim demek » amigurumi » ufak hayallere sahip olmak » barack obama » ulu tv icin program onerileri » jiriskop » vampir yarasa » imper » enis faik arcan » esekcilik » ramenskoye » jakob van hoddis