tecavuzcu coskun smileyi 


kapat
  1. Yetmişli ya da seksenli yılların tecavuzcu smileylerle, direk tecavuz eden smileylerle, nuri alco smileyle, gazoz ikram eden smileylerle dolup taşan filmlerinden fırlama bir karakter olarak karşımıza çıkan ve o zamana kadar yazılmamış abazanlığın kitabını yazarak hem gülüşündeki iticilik hem de tipindeki kayıklık ile evden, gözden ve kulaktan ırak olması için dualar edilen, geceli gündüzlü kuku peşinde koşarak bulmaya çalışan ve bulamadığı vakitler de gülüşü ile değil de başka bir şekilde duvarı delecek denli abazan olan smileydir.
    #3300834 (bluevelve, 21.04.2008 20:14)
  2. gülen smileyi ağlatan smileye dönüştürme yetenekli vardır.
    #3300847 (bi biskreme verdim, 21.04.2008 20:20)
  3. tcs kullanımı ile yaygınlaşabilir, g.te sahip olmak lazım!

    ha, swh'ten yine iyidir. o ayrı.
    #3302685 (kuzgun, 22.04.2008 08:29)

© 2008 - uludağ sözlük

tecavuzcu coskun smileyi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tecavuzcu coskun smileyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tecavuzcu coskun smileyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kulupler birligi » alkis patlatmak » jefferson keane » korkut eken » karanlik odada bilgisayar kullanmak » fyodor mihailovic dostoyevski » kahvalti » emule » jeff beck » ne denirse densin kus model sac kesen kuaforler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci