tebrikler valla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tebrikler abi
  2. tebrikler
  3. tebrikler bir seoviniz oldu
  4. tebrikler soruyu bildiniz
  5. hapsiran kisiye tebrikler demek
  6. tebrikler 10 milyonuncu ziyaretcimiz oldunuz
  7. tebrikler oldukca basarili gammazladiniz
  8. tebrikler cok muhim bir konuya deginmissin
  9. tebrikler nihayet foruma cevirdiniz sozlugu
  10. valla

© 2008 - uludağ sözlük

tebrikler valla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tebrikler valla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tebrikler valla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mao » abdullatif sener » yeni baslayanlar icin afrika » herkes vatanini sever » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » sozlukteki otlar boklar » yek vucud menfi rey veren oglan » yaratan rabbinin adiyla oku » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » fonksiyon » ketoral sampuan » tuvaletde kabinler arasi duet » sobali ev » hakliyiz kazanacagiz » nickmator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cat » nazli tolga » saint antuan kilisesi » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » herkes mi sevgilisinden ayrildi » aslinda bir konu var » eczane kokulu idrar » skolastik dusunce » bc slavia prague » respect my authority » dereizm » kucuk park » bosna hersek » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » erkek berberinin dirsege yaslamasi