tebrikler oldukca basarili gammazladiniz 

kapat
  1. gammazların hatalı bir entryi gammazladıklarında çıkması hoş durabilecek uyarı cümlesi.
    #3549496 (okeyin aranan dorduncusu, 17.06.2008 13:20)
  2. yani "bi sittir git, senin gibi bir dünya gammaz var" burada demektir.
    #3549537 (galapagoslu iguana, 17.06.2008 13:29)

© 2008 - uludağ sözlük

tebrikler oldukca basarili gammazladiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tebrikler oldukca basarili gammazladiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tebrikler oldukca basarili gammazladiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» twelve » hic bizimkini yediniz mi » hiperfaji » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » tatar mp3 indirir mi ey ogul » paranoya » red right hand » kayip prenses » brick top » lavinya » tarihin sonu » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » gunun sozu » milli piyangodan eski sevgili cikmasi » ekonometri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » ozlemek » duz adam » kavak yelleri » fatih terim » misfits » norvec » uludag sozluk ten soguma nedenleri » papyon takmak tatara zulumdur » grandmaster flash » otistik dusunce » facebook » ali fuat cebesoy » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi