tebrik ediyoruz kendisini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. itham ediyoruz
  2. ilgiyle takip ediyoruz
  3. dava dilekcemizi tekrar ediyoruz
  4. papa yi ziyaret ediyoruz zirvesi
  5. gelismeleri yakindan takip ediyoruz
  6. cem hakko yu boykot ediyoruz kampanyasi
  7. hukumeti goreve davet ediyoruz
  8. abdullah gul u koskte ziyaret ediyoruz zirvesi
  9. erzincan montajelamani ni ziyaret ediyoruz zirvesi
  10. neden desifre ediyoruz kendimizi anlamadim ki

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vay yavrum orkidin olayim osur osur del beni » 3 haziran 2002 turkiye brezilya maci » erotomanyak » elimde degil » baskasi bakmasin diye cirkin sevgili edinmek » nail down » lamina » yeni baslayanlar icin orospu cocugu » seafight » asiri eksi oylama sonucu caylak yapilmak » icimdeki fener aski bambaska » san antonio spurs » maggie and milly and molly and may » caylakken yaraticiligin tavan yapmasi » dort kadinla evlenmeyi ibadet sanan erkek » pelin batu » bir faunanin ogleden sonrasi » pkk nin silahli mucadelesi kurtlere zarar veriyor » cem yilmaz » they are coming » el mutadid » okeyde biten oyuncunun elinin hikayesini anlatmasi » beni birakin gidip ladin i getireyim » cinayetten sonra iz birakmamak » zeki muren » karsiya cifte camlar » eski sevgilinin dugunune gitmek » hamsteri sariya boyayip pikacu diye satmak » eksi oy veren yazara ibne diyenin caylak edilmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa