tebrik ederim 

1. bir kisinin yaptigi davranislarindan dolayi ya da basarisindan dolayi kutlama anlaminda kullanilan cumle.
    #660620 (Hexagram, 23.09.2006 22:13)
  2. Hani sen ölsen de unutamazdın
    Ölmeden unuttun tebrik ederim

Bir ömür geçse de ayrılamazdın
    Bir günde ayrıldın tebrik ederim

Ne çabuk unuttun ne çabuk bitti
    Kimbilir kiminle nerdesin şimdi

Bin kalbin olsa da hani benimdin
    Bir kalbi çok gördün tebrik ederim

Bunu senden beklemezdim yemin ederim
    Büyük oyuncusun seni tebrik ederim

Ne kadar sevmiştim ne kadar seni
    Bu deli gönlümün sendin sahibi

Ne yazık kazanıp gidenler gibi
    Kazanıp terkettin tebrik ederim

ahmet selcuk ilkan
    #1490915 (mulayim, 04.04.2007 17:17)

© 2008 - uludağ sözlük

tebrik ederim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tebrik ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tebrik ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mirhat » begenmeyen kucuk ogluna almasin » nestra » batak diye taso oynamak » cingene » sozlukteki antepliler » bir ogrenci evinde gorulebilecek en igrenc sahne » hikmet karaman » 23 yildir konusmayan insan » ay a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci