teb sigorta 

kapat
  1. Tarihçe: TEB Sigorta A.Ş. istanbul’da 20 Haziran 1997 tarihinde kurulmuştur. TEB Sigorta yangın, nakliyat, kaza, sağlık, hukuksal koruma, kredi sigortaları ve mühendislik branşları olmak üzere hayat dışı sigorta alanında faaliyet göstermektedir. 2004 yılında, Şirket’in %49.998’lik hissesine sahip olan Türk Ekonomi Bankası A.Ş. hisselerini Şirket ortaklarından TEB Mali Yatırımlar A.Ş.’ye devretmiştir. TEB Mali Yatırımlar A.Ş.’nin %50 hissesi 10 Şubat 2005 tarihinde BNP Paribas tarafından satın alınmıştır.

http://www.tebsigorta.com...EBSigorta/Hakkimizda.aspx
    #2497356 (jamish efendy, 21.10.2007 01:39)
  2. Zamamınında 1aylık bir staj dönemi geçirdiğim,depatmanlar arsı koordinasyonun pek de iyi olmadığı kurum.çalışan çok çalışır oturan da saatlerce oturur.bir departmanda yığınla poliçe ve klasman dururken çaprazda boşluktan sıkılan insan kimsenin aklına gelmez.
    #2498463 (kimberly, 21.10.2007 12:43)
  3. zurich sigorta olarak yoluna devam eden kurum.
    #3911913 (naif, 03.09.2008 22:45)

© 2008 - uludağ sözlük

teb sigorta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teb sigorta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teb sigorta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk nin silah birakip teslim olmasi » melekler adasi » zenci nicki » sizin dininiz size benim dinim banadir » gelmis gecmis en buyuk grup » erkeklerin guzel kadin zaafi » kimse yazmazsa ben yazarim » sungur savran » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » rusya borsasi » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » nina s tragedies » tsk » kaan altan » dr cureklibatur ve bay arkin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » objebi » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » kizarmis bayat ekmek » devrimci » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » izlanda » aysengruda » turk silahli kuvvetleri » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » americanista » rosetta tharpe » enis faik arcan » jesus christ propogandasi » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » ucuncu dunya savasi guncesi