tdk org 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. td
  2. td1
  3. tdav
  4. tdb
  5. tdci
  6. tdg
  7. tdi
  8. tdk
  9. tdk 75 inci yil
  10. tdk bilim ve sanat terimleri ana sozlugu

© 2008 - uludağ sözlük

tdk org başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tdk org ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tdk org nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» camaro ss » look at me meira » adim hidir mahlasim budur » amd opteron 8212 » intel itanium 9015 » delphi » jayson williams » tum koray larin kaypak ve guvenilmez olmasi » mujdat gezen » driving force pro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci