tdk diyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. idim diyor kir kafasini superegom diyor yapma bey
  2. is diyor as diyor haydar bas diyoruz
  3. hayir diyor
  4. bak ne diyor kayahan abi
  5. diyor kendileri
  6. siz turkler ne diyor
  7. yokum diyor
  8. vatan diyor ki
  9. ali diyor biz hep donerciyiz
  10. ic sesim git yat diyor

© 2008 - uludağ sözlük

tdk diyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tdk diyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tdk diyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » sir isaac » creationism » dunya evi » kaynima kaydim » last fm » tac » sucuklu yumurta yemenin faydalari » cocuklarla girilen diyaloglar » seytan tirnagi » muhalif oldugu icin hapse giren insan » gossip girl » alternatif prezervatif reklam sloganlari » apollonia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » ilk deniz ucaklari » olu evinde seks partisi » hayatin cekilecek cile olmamasi » tikky mouse » lulu » lenovo » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » serdar akinan » 1900 efsanesi » shaquille o neal » mesut yar » aciz olmak » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » avcilar kampusu