tcg 

kapat
  1. ks. turkiye cumhuriyeti gemisi.
    #634724 (Sulh, 14.09.2006 19:05)
  2. ing. trading card game in kısaltılmışıdır. Değiştirilebilir kart oyunu anlamına gelir.
    #1093571 (karga, 02.01.2007 12:13)
  3. türk deniz kuvvetleri gemileri için kullanılan koddur.
    #3416124 (havada bulut, 19.05.2008 02:57)
  4. (bkz: pokemon tcg)
    #3416135 (DjarumTurk, 19.05.2008 03:02)

© 2008 - uludağ sözlük

tcg başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tcg ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tcg nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zakk wylde » ataturk u seven sozluk yazarlari » besiktasliyim sigara iciyorum » bayramda aragonesin elini opmek » nigde gazozu » aliceinchains » kevin keegan » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » ne mutlu humanistim diyene » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » ev arkadasi » filmkolix » facebook taki fotograf yorumlari » yavsakimsi » cok efendi bir adam olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aramis » karanlik isler » turk kadini » bir deniz feneri vardi ne oldu » welcome to the machine » kars fen lisesi » mistik gucler » kurt » google 2001 » ingiltere nin saglik sistemi » butafor » bir sigara birakma yontemi olarak sms » star wars » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » pgsg